Få FleXi Bilsystem på 1-2-3

Å ta i bruk- eller bytte system kan være en enormt tidkrevende, dyr og vanskelig prosess. De fleste systemer er store, omfattende og inneholder ofte mye mer funksjoner enn man behøver. Dette resulterer i et enormt tidsforbruk og store kostnader.

Til å begynne med skal man selv få et overblikk i jungelen av informasjon for å se om dette kan være noe for sitt firma. Deretter er det å snakke med diverse selgere, få besøk for demonstrasjoner og senere opplæring og kurs for deg og alle dine ansatte.

Så går man inn i en lang innkjøringsperiode med et nytt, stort og fremmed system der man ofte opplever at man ikke får den kundestøtte og service man virkelig behøver fra et stort firma eller konsern som veldig ofte er mye mer ivrig i innsalgsprosessen enn i den mye viktigere biten med service og kundeoppfølging. Alt dette stjeler enormt mye tid som du og dine ansatte mye heller skulle brukt på en produktiv og inntjenende måte.

SLIK ER DET IKKE MED FLEXI BILSYSTEM!

Raskt og enkelt med FleXi Bilsystem fra DataProdukt

Vi har gjort denne prosessen rask, enkel og på en måte som tar bare minutter av din tid. Ved å besøke produktsiden til FleXi Bilsystem kan du lese gjennom en komplett oversikt over alle funksjoner i FleXi Bilsystem. Deretter ser du vår oppsummerende video på kun 2.32 minutter som gir deg et tilfredsstillende og dekkende overblikk både med hensyn til funksjoner og utseende.

Våre egne rutiner på klargjøring, installering og oppsett er perfeksjonert over flere tiår, og vi vil under vanlige omstendigheter ha mulighet til å ha alt klart på få dager. Fra deg som kunde behøver vi kun dine ønskemål og litt informasjon. I mellomtiden kan du jobbe med dine egne ting.

Vårt FleXi Bilsystem har vært videreutviklet og forbedret siden midten av 80-tallet, og er dermed gjennomtenkt og enkelt sammensatt. I de aller fleste tilfeller opplever vi at våre kunder intuitivt forstår FleXi Bilsystem helt fra de tar det i bruk første gang, og behøver veldig lite opplæring i ettertid.

Avgjør

Du kan ta avgjørelsen å starte med, eller bytte til, FleXi Bilsystem i løpet av noen minutter på www.dataprodukt.no.

Oppsett

Med våre sterke rutiner er klargjøring, oppsett og installering gjort på få dager med minimalt behov for involvering fra din side.

Bruk

Du og dine ansatte tar i bruk et enkelt sammensatt og intuitivt FleXi Bilsystem som fremstår som logisk og lett å lære. Skulle det være behov har dere gjennom medfølgende DataSjefavtale gratis support og vil bli bemøtt av det som er en av våre største styrker som din IT levendør, vår kundeservice.
Og du tenker kanskje nå:

«Jeg kan ikke ta en så stor avgjørelse på bare noen minutter, det er alt for risikabelt.»

Vårt svar til det er stol på oss, og setter det i perspektiv ved å be deg tenke på følgende:

  • Ved å ta en avgjørelse på noen minutter blir dere kunde hos kanskje Norges eldste IT firma.

  • Ved å ta en avgjørelse på noen minutter tar dere i bruk et gjennomarbeidet bilsystem som har vært på markedet siden midten av 80-tallet, og som ALDRI har hatt mer enn noen få timers nedetid siden starten.


Og det er nettopp disse faktorene som gjør at vi kan tilby deg muligheten til å ta en ikke bare så stor, men også trygg, avgjørelse på bare noen minutter av din dyrebare tid.

Resten tar vi oss av!

Jeg ønsker mer informasjon

Noen av våre samarbeidspartnere og leverandører
IBM Lenovo Microsoft Apple Samsung Kyocera HP Canon Asus

Content © 2013 DataProdukt AS (Org.nr: 000 000 000). All Rights Reserved.

App design and development by HePe