Hva selger vi?

Vi har helt siden starten satset på at vi skal ha de varer og tjenester våre kunder har behov for, og opererer i dag med levering av alle typer datautstyr fra små komponenter til komplette dataanlegg/løsninger av alle størrelser samt alle typer relatert konsulentbistand.

Vår portefølje består av de fleste merkene på markedet med stor variasjon av produkter. Noen av våre samarbeidspartnere og leverandører:

IBMLenovoMicrosoftAppleSamsungKyoceraHPCanonAsus


I samband med salg av maskiner og/eller systemer tilbyr vi vår egen DataSjefavtale. DataSjefavtalen innebærer komplett drift og vedlikehold av data/IT for deg/ditt firma inkludert support. Vi leverer utstyret, setter opp kommunikasjonen, overvåker og vedlikeholder ditt system døgnet rundt og er tilgjengelig for IT support relatert til registrert utstyr i avtalen. Dette betyr at du kan overlate IT drift til oss og ha 100% fokus på prioriterte arbeidsoppgaver i stedet.

Hva utvikler vi?

Vi utvikler alt fra generelle små løsninger til komplette dataanlegg/løsninger på ulike plattformer med helhetlig, total IT drift for deg/ditt firma.

Med drift av FleXi Bilsystem på IBM Power i plattform og som IBM samarbeidspartner siden 80-tallet har vi meget høy kompetanse på utvikling og programmering på alle plattformer, og spesielt på IBM i plattformen.

Sammen med vår nære samarbeidspartner Heim & Pedersen er vi også en ISP (Internet Service Provider). Alt fra grafiske materiale, enkle hjemmesider til oppsett og drift av epost/epostservere eller komplett skreddersydd internett- og intranettløsninger som driftes fra våre egne servere i alle kategorier.

Egenutviklet programvare

Vårt egenutviklede FleXi Bilsystem har vært på markedet siden 80-tallet og er vårt største- og ledende produkt. Et komplett system for motor og kjøretøy, åpent for alle merker og selvfølgelig supportert av medfølgende DataSjefavtale. Med nøye planlagt design og programmering er FleXi Bilsystem så åpent og uavhengig av andre plattformer og operativsystemer som mulig, noe som gir oss full kontroll over eget produkt og sparer våre kunder penger ettersom vi ikke er tvunget følge alle markedets frekvente svingninger. Dette er en av faktorene som gjør at FleXi Bilsystem fungerer like bra for et lite, nyoppstartet firma som for et stort, veletablert konsern.

Ettersom vi er et lite/mellomstort firma har du som kunde også mulighet å få programmert individuelle løsninger om mulig og ønskelig uten at ditt ønske må gå gjennom en langvarig, byråkratisk godkjenningsprosess hos et større firma/konsern. Med FleXi Bilsystem er du som kunde med å styre utviklingen av programmet.

Få FleXi Bilsystem på 1-2-3

Å ta i bruk- eller bytte system kan være en enormt tidkrevende, dyr og vanskelig prosess.

Det er det IKKE med FleXi Bilsystem fra DataProdukt!

Vi har gjort denne prosessen rask, enkel og på en måte som tar bare minutter av din tid.

Hvorfor velge DataProdukt?

DataProdukt AS satser mye på å operere som en profesjonell og seriøs leverandør i en bransje som dessverre alt for ofte ser useriøse aktører med kortsiktige mål. Vi er spesialister på komplette totalløsninger som gir en helhetlig og lønnsom IT-løsning. Det viktigste for oss i verdens mest fremtidsrettede bransje er likevel å gi deg en kjøpetrygghet som gjør at du tør å overlate både sammensetning og drift av din dataløsning til oss, slik at du får tid til å tjene penger på det du kan og er dyktig på, nemlig driften av din egen forretning. Denne filosofien tror vi betyr penger i både din- og vår kasse.

Vi tror at små- og mellomstore bedrifter er best tjent med en mindre IT leverandør fordi dette gir den personlige kontakten som er vital i et samarbeid på et område som i økende grad påvirker bedriftenes evne til å overleve i dagens skiftende marked. Investeringen i datautstyr er oftest en forholdsvis liten- men utrolig viktig del av de totale kostnader. Det er derfor alfa omega at man satser på en bedrift som vil være i markedet i mange år, og som har evne og vilje til å støtte bedriften når dette er nødvendig. Dette er en av grunnene til at supportavdelingenes aktiviteter med installasjoner og kundestøtte utgjør en stor del av vår drift.

Vårt motto er "Kvalitet, stabilitet og trygghet." Som et bevis på at vi lever opp til- og står for vårt motto har vårt eget FleXi Bilsystem ALDRI hatt nedetid på mer enn noen få timer i løpet av en arbeidsdag siden starten på midten av 80-tallet. Ettersom uttrykket "Tid er penger" bokstavelig talt er korrekt i forhold til nedetid på et datasystem må det kunne sies være en sterk årsak til å velge DataProdukt AS som din IT leverandør.

Noen av våre samarbeidspartnere og leverandører
IBM Lenovo Microsoft Apple Samsung Kyocera HP Canon Asus

Content © 2013 DataProdukt AS (Org.nr: 000 000 000). All Rights Reserved.

App design and development by HePe