Trenger du hjelp?

KUNDERSERVICE

Kontakt oss gjerne om du har noen spørsmål

(+47) 77 87 02 00

support@dataprodukt.no

Nyttig informasjon og svar på vanlige spørsmål

FleXi bilsystem

Installasjon FleXi Bilsystem

Last ned FleXi Bilsystem

Client Access med minimum versjon 5.4 må være installert på datamaskinen før installasjon.

Installasjon FleXi Tidregistrering

Last ned FleXi Tidregistrering

Client Access med minimum versjon 5.4 må være installert på datamaskinen før installasjon.

Fjernstyring
Integrasjon mot Infomedia Superservice og Microcat

For oppsett ta kontakt med Dataprodukt eller se Superservice oppsett

For instruksjon om bruk se Superservice Eksport – Import

Er FleXi Bilsystem kompatibelt med andre økonomisystem?

Ja. FleXi Økonomi er integrert med FleXi Bilsystem, men er to individuelle system. Om man ønsker et større og mer omfattende økonomisystem, og har vi integrasjoner med de aller fleste. Om vi ikke har integrasjon vil vi i de fleste tilfeller kunne ordne det. Ønsker dere f.eks å kjøre FleXi Bilsystem med Visma er det ingen problem.

Hvor kan jeg bestille?

Ta kontakt med oss enten på telefon eller via våre hjemmesider.

E-POST OG NETTSTED

Hvor finner jeg informasjon om oppsett av en e-postkonto?

Hvis dere har egen e-postserver som driftes av oss, kan dere kontakte support for hjelp.

Hvis dere har e-post via HePe, finner dere all informasjonen dere trenger på www.hepe.no

ANNET

Hva hender om vi får en feil utenom arbeidstid?

For kunder som kjører med vårt system og har vår DataSjefavtale har vi kommunikasjon og overvåking av systemet døgnet rundt. Eventuelle nødvendige oppdateringer eller potensielle problem har vi ofte utført og ordnet på kvelden før slik at når du som kunde starter systemet med morgenkaffen er alt i skjønneste orden.

Tommy

Tommy Pedersen
Daglig leder

HVORFOR VELGE DATAPRODUKT?

DataProdukt AS satser mye på å operere som en profesjonell og seriøs leverandør i en bransje som dessverre alt for ofte ser useriøse aktører med kortsiktige mål. Vi er spesialister på komplette totalløsninger som gir en helhetlig og lønnsom IT-løsning. Det viktigste for oss i verdens mest fremtidsrettede bransje er likevel å gi deg en kjøpetrygghet som gjør at du tør å overlate både sammensetning og drift av din dataløsning til oss, slik at du får tid til å tjene penger på det du kan og er dyktig på, nemlig driften av din egen forretning. Denne filosofien tror vi betyr penger i både din- og vår kasse.

Vi tror at små- og mellomstore bedrifter er best tjent med en mindre IT leverandør fordi dette gir den personlige kontakten som er vital i et samarbeid på et område som i økende grad påvirker bedriftenes evne til å overleve i dagens skiftende marked. Investeringen i datautstyr er oftest en forholdsvis liten- men utrolig viktig del av de totale kostnader. Det er derfor alfa omega at man satser på en bedrift som vil være i markedet i mange år, og som har evne og vilje til å støtte bedriften når dette er nødvendig. Dette er en av grunnene til at supportavdelingenes aktiviteter med installasjoner og kundestøtte utgjør en stor del av vår drift.

Vårt motto er “Kvalitet, stabilitet og trygghet.” Som et bevis på at vi lever opp til- og står for vårt motto har vårt eget FleXi Bilsystem ALDRI hatt nedetid på mer enn noen få timer i løpet av en arbeidsdag siden starten på midten av 80-tallet. Ettersom uttrykket “Tid er penger” bokstavelig talt er korrekt i forhold til nedetid på et datasystem må det kunne sies være en sterk årsak til å velge DataProdukt AS som din IT leverandør.