Våre produkter

Flexi bilsystem

Vårt egenutviklede FleXi Bilsystem har vært på markedet siden 80-tallet og er vårt største- og ledende produkt. Et komplett system for motor og kjøretøy, åpent for alle merker.

FÅ FLEXI BILSYSTEM PÅ 1-2-3

Å ta i bruk- eller bytte system kan være en enormt tidkrevende, dyr og vanskelig prosess. Det er det IKKE med FleXi Bilsystem fra DataProdukt! Vi har gjort denne prosessen rask, enkel og på en måte som tar bare minutter av din tid.

AVGJØR

Du kan ta avgjørelsen å starte med, eller bytte til, FleXi Bilsystem i løpet av noen minutter på www.dataprodukt.no.

OPPSETT

Med våre sterke rutiner er klargjøring, oppsett og installering gjort på få dager med minimalt behov for involvering fra din side.

BRUK

Du og dine ansatte tar i bruk et enkelt sammensatt og intuitivt FleXi Bilsystem som fremstår som logisk og lett å lære. Skulle det være behov har dere gjennom medfølgende DataSjefavtale gratis support og vil bli bemøtt av det som er en av våre største styrker som din IT levendør, vår kundeservice.

Andre produkter

Flexi økonomi

FleXi økononomi er vårt komplette regnskapsystem. Inneholder billagsføring, reskontro, rapportering, kundeoppfølging, elektronisk remittering for direktesending til bank med mer..

Datautstyr

Vi har de fleste kvalitetsmerkene på markedet i vår portefølje og selger alt fra små komponenter til kraftige servere. Behøver du f.eks et grafikkort, bærbar PC eller en sterk IBM Power i server hjelper vi deg finne rett produkt for deg.

Konsulentbistand

DataProdukt AS har vært i bransjen siden 1976, og har dermed en sterk kompetanse og erfaring. Vi tilbyr konsulentbistand på alle nivåer.